CJ

Trött och sliten

Kategori: Allmänt

Precis ätit kvällsmat som min faster hade lagat när jag kom hem ifrån jobbet, så nu satte jag mig precis i soffan och försöker koppla av lite. Mumien går på tv3, har dock sett den ett antal gånger men går ju inte så mycket annat bra på tv. Tycker det är väldigt dåligt att det inte går mer filmer på fredagar längre som det gjorde förut. Är så trött så jag snart ser vimmelkantigt, så det blir nog sängen snart. Ska upp sju imorgon bitti, usch orkar ju inte. Har redan jobbat tre dagar så det har ju ändå gått rätt fort. Skall jobba fram till den 13 aug, cash cash!!

Jag vill till värmen, palmerna och dom kritvita stränderna, är så fruktansvärt trött på detta såkallade sommarvädret, kommer knappt ihåg när det var sol och varmt här sist. Hade jag haft lite mer pengar och om inte omständigheterna hade varit som dom är så hade jag bokat en resa direkt. Men känner inte för att åka iväg någonstans nu, har en klump i magen och går och oroar mig hela tiden. Känner inte för att skriva om vad som har hänt, behöver bearbeta vissa saker själv först innan jag känner för att skriva om det.
Nu skall jag kolla lite tv, och testa min fasters spikmatta innan jag går och lägger mig.

Hade fint!

På jobbet

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla glada, idag är man uppe med tuppen. Känns skönt att faktiskt, trodde det skulle vara jobbigare att gå upp eftersom jag inte alls är van vid att gå upp vid den här tiden, haha. Dock somnade jag kl 02.00 igår så har typ sovit i tre timmar, så det blir kaffe för hela slanten idag. Det kom precis varor nu på morgonen så nu inväntar jag alla tidningar. Det är lugnt och skönt än sålänge, märks verkligen att folk har semester. Lite tråkigt också, tiden går inte så fort när man inte har så mycket att göra.
När jag slutat idag, ska jag antagligen ta mig en liten nap, sedan bär det av till Göteborg för att leta lägenhetsnycklar, jag är kung på att slarva bort nycklar. Har ingen större lust att behöva betala en borttappad nyckel när jag vet att den ligger någonstans hemma.
Dom är och målar i lägenheten idag, och imorgon är det slutbesikting på den. Sen har jag inte min lägenhet kvar, snyft :(
Känns lite konstigt att inte ha den kvar, även fast jag inte tillbringat så mycket tid i den nu det senaste så känns det ledsamt, jag trivdes ändå så bra i den. Men men nu är det nya tider så det är väl bara att tänka framåt antar jag, nu blir jag ju Göteborgare på riktigt, eller? Eller inte, den lilla "borås" flickan i mig kommer nog alltid att finnas där.
Det positiva i det hela är ju att jag Einari och våran lilla knort bor tillsammans på "riktigt" nu och det känns jätte skönt, slippa ha grejer på två ställen och hålla på å krångla.
Så nu är det väl bara att sätta igång och söka jobb som en galning i Gbg, skulle va skönt att slippa pendla.
Nu måste jag sätta igång och jobba!

090729

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på smekmånaden och slappnar av efter jobbet. Skall jobba 16 dagar i streck nu, känns skönt med lite cash när bara annars är timanställd. Syrran och hennes pojkvän tog semester och drog til Turkiet så jag och hans lillebror får ta hand om affären sålänge.
Så nu är man hundvakt åt lille Tysi också. Ska strax ut på en kvällspromenad med vovvarna och sedan laga något lätt och äta sedan blir det nana kudden tidigt, skall upp strax för halv fem imorgon bitti.

Måndag

Kategori: Allmänt

Vi hamnade visst hemma hos mina föräldrar igår, klockan blev halv två på natten och vi kände att det var för sent för att åka hem till Göteborg. När jag vaknade imorse, var min hals helt igen svullen och näsan bara rinner, vill bara bli helt frisk orkar inte vara sjuk mer.
Vi får se vad som händer under dagen, vi har inte bestämt något än eftersom killen fortfarande ligger och sover, går verkligen inte att få något liv i honom så det blir nog en ganska lugn dag. Ska väl hem, städa och dona lite kanske går upp till sjön med Ichigo så han får bada lite, får se vad som händer.
Men nu ska jag käka en lite försenad frulle.

RuisRock

Kategori: RuisRock 2009

Jag har blivit så dålig på att skriva här den senaste tiden. Vet faktiskt inte riktigt varför det har blivit så men kanske för att jag har blivit för lat och inte har orken. Sitter inte alls lika ofta vid datorn längre så det kan ju vara en stor anledning, hehe. Men nu känner jag att min skrivglädje börjar komma tillbaka, finns ju inget skönare än att sitta och skriva om allt och ingenting.
Det är ju sommar och min älskling har semester, än så länge har  vi väl inte hittat på så mycket men det blev iallfall av att vi åkte till RuisRock, en festival som ligger i Finland. Så kul som jag hade där har jag inte haft på länge, vill verkligen tillbaka. Även fast det knappt inte var några som pratade svenska (såg två killar med svenska kepsar) så var det så jäkla kul, vi förstod varandra ändå. Jag med min blanding mellan finska, svenska och engelska gick hem för dom flesta.
Banden som vi såg var, Children Of Bodom, Slipknot, Disturbed, In flames, Volbeat, Apulanta, The Sounds mm. Alla var faktiskt riktigt bra live, men ingen slog Slipknot! Vi stod nästan längst fram och när Slipknot började spela började alla hoppa som idioter så en tjej som stod framför oss ramlar och ingen annan märker det och alla bara fortsätter, dom till och med började hoppa på henne, Jag och Einari som nog var dom enda som var nyktra den kvällen var hennes räddare i nöden, vi hjälper henne upp men när Einari släpper mig för att dra upp henne faller jag in i folkmassan och blir nästan nedtrampad, haha. Sedan konstaterade vi att man borde ha druckit lite för att klara pressen, vi gick sedan lite mörbultade och ställde oss lite längre bak!
Eftersom det var första kvällen så gick vi lite innan Slipknot slutade så vi var säkra på att inte behöva stå i flera timmar och vänta på festival bussen hem till campingen, men när vi började närma oss bussarna, såg vi att kön sträckte sig några hundra meter och alla var fulla och glada, men jag och Einari var bara trötta och ville bara hem till tältet. Så vi bestämde oss för att gå, vilket kanske inte var en jätte bra idé kanske, vet inte hur många mil vi gick. Men fram kom vi tillslut! Våra "grannar" skrattade gott när vi kom till vårat tält och undrade va vi hade varit ute på för något äventyr, svettiga och anfådda. 
Även fast kl var 3 på natten började supandet men jag kan ju säga att det räckte med en öl och sen låg jag deckat i tältet. När vi vaknade morgonen därpå var tältet uppdraget, jag väcker Einari som ser grinigt på mig, jag frågade ifall han hade glömt att stänga tältet men han var tvärsäker på att han hade stängt, jag börjar kolla igenom alla mina saker, pustar ut och tänker allt är kvar. Men när jag skulle ta upp min mobil för att kolla vad klockan var hittar jag den inte. Den hade alltså blivit stulen! Fan va sur jag blev! Men shit happens, inte mycket att göra åt, det var bara att le och va glad. 

Men nu måste jag kila, skriver mer senare och bilder kommer upp :)