CJ

Billys panpizza, gott?

Kategori: Allmänt

Har precis slängt in en billys i ungen.. tänkte laga pasta med bacon i men så blev saken inte, min kära pojkvän kollade in i frysen och ville genast ha Billys panpizza, uurk.. okej det är väl inte äckligt men inte heller jätte gott.. eller va tycker ni? Särsklit inte den med kebab i eller vad det är.. smakar verkligen skit. Så det får blir orginal för min del. Sitter och halvkollar på The Black Donelly`s är det någon som följer det? Sista avsnittet idag ;( Tråkigt! Nä nu ska jag sätta mig och äta, sedan blir det diska för min del.. hela diskbänken är full med disk, jag är rätt smidig på att spara till ett helt diskberg! Så ne jag måste ta tag i detta idag! Kanske lättare sagt än gjort men ändå :)

Kram på er

Bloggtips någon??

Kategori: Allmänt

Någon som har något tips förutom att kommentera och vara aktiv i bloggandet för att få många läsare, skulle tycka det vore kul ifall flera skulle kommentera och läsa min blogg :)
Tacksam för svar :)

En lyckad lördagskväll

Kategori: Allmänt

Ja, lördagskvällen blev lyckad. Vi började med att discobowla sedan bar det vidare mot Harrys.. Beställde in världens godaste mat, Permapasta med kyckling och örter, hur goo som helst, dock var jag så hungrig så jag glömde ta kort.. Sedan efter ett tag började folket droppa in och det va så trångt att man knappt kunde röra sig därinne.. När Einari och hans kompisar kom in lite senare så såg man direkt att dom va kinkiga över något (vet inte vad) men i vilket fall så slutade med att Einari gick hem tidigare än oss andra, väldigt trevligt måste jag säga ;) Aja i vilket fall så var resten utav kvällen lyckad så det är ju det som räknas.

Här kommer lite bilder från gårdagens bravader.


Jag är redo!

Jag stilar mig lite


Hjärtat, en dålig förlorare


Jag LEDER ;D


Börjar bli lite trötta


Elias, alltid onyktrast!




Krams

Godmorgon alla glada

Kategori: Allmänt

Sovit som en prinsessa hela natten, va längesedan jag sovit så gott. Tydligen har jag pratat lite i sömnen också bla. haha Medan Einari gick runt och fixade iordning sig, så hade jag sagt " ohh, måste du ha på dig dom dyraste strumporna? Va?? Fasen fick jag det ifrån liksom? Aja Einari fick sig ett gott skratt iafl och vi båda fick en bra start på dagen.

Skall snart bege mig mot jobbet, sitter och dricker mitt morgon kaffe och ska strax hoppa in i duschen så man piggnar till lite.
Efter jobbet idag, skall min syster följa med mig till bilskolan så att jag kan betala in allt sen är det bara att sätta igång, äntligen säger jag!
Efter det skall jag köpa mina efterlängtade stövlar, ska även inhandla hårfärg, ögonbrynsfärg och lite sådant smått och gott.
Igår när jag gick runt lite här hemma och städade så hittade jag ett kuver med ett presentkort på ciluett, kanske ska ta och boka in en ansiktsbehandling, skulle göra mig gott.
Nog med det, nu måste jag börja göra mig i ordning så jag hinner.

Ha en trevlig dag, krams
v

Underbara mackor

Kategori: Allmänt

Medans jag har sprungit runt och plockat upp kläder som legat på golvet och vikt in dom snyggt i garderoben har Einari stått i köket som en riktig hemmafru och gjort mackor som bara han kan, han gör världens goaste mackor (enligt mig) då ;) Jag frågade honom va han hade lagt i mer än ägg och bacon med det var en hemlis sa han, hmm haha.  Btw, nu är jag mätt och belåten och det skall bli skönt att lägga sig och sova, om jag kan somna vill säga.. har som sagt ställt om dygnet och ligger och kollar på Prison Break varje jävla natt fram till 03.00 även fast jag sett alla avsnitt redan. Aja korkad kan man va, men skall upp och jobba imorn, börjar visserligen 08.30 men det kan va skönt att vara utvilad.

Så nu blir det nana kudden för min del.
Sov gott allihop där ute
v


Händelserik dag!

Kategori: Allmänt

Då har man äntligen kommit hem från en dag med jobb och åter jobb. På morgonen var jag på mitt "riktiga" jobb, hann komma hem en liten stund, dricka lite kaffe och lägga in lite bildern på datorn. Sedan ringde Einari och sa att han hade fått sluta en timma tidigare så då var det bara att slänga ihop allt och bege oss till vårat extra knäck. Så nu funderar jag på ifall man skulle ta en storstädning här hemma, Einari har redan satt igång att diska så jag får väl ta och rycka upp mig och hjälpa till.

Kommer med mer uppdatering senare :)

Kläder

Kategori: Allmänt

Lyone jacka från Gina Tricot 299 kr


Skjorta (blå vit randig) från Gina tricot 199 kr



Svart cardigan från Gina Tricot 299 kr

Onsdag

Kategori: Allmänt

Ja då har man kommit hem efter en lång dag med shopping, fik och käk. Efter vi kom hem från stan åkte vi hem till rebecca där vi drack kaffe och  tjöta, vi provade självklart allt som vi hade köpt.. efter en liten stund kom Josefine med den jätte bra idén att vi skulle dricka lite vin. Och självklart blev det inte bara ett glas utan flera, vilket slutade med att jag lite vinglande gick hem till min älskling som undrade va fan vi sysslat med en onsdag! Haha. Men som man säger, " man lever bara en gång " och det är ju sant.

Kommer bilder på vad jag köpt senare, just nu är jag för trött för att föra över dom till datorn.

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla film.
Kraams v


Dagens miss

Kategori: Allmänt

Ja, som ni ser har jag inte bloggat på ett tag. Har hänt en hel del så jag har varken haft tiden eller orken att skriva. Men nu är jag igång igen..

Dagens miss: 

Skulle till tandläkarn imorn, trodde jag. Har fixat skjuts dit (eftersom det ligger utanför stan och sega jag har inte tagit körkort än) Ställt klockan så jag inte skulle försova mig, och sedan har jag bokat tid efter med en kompis som jobbar där ute, så vi skulle ses en stund. Men tröga jag kollar på lappen nu så står det Onsdagen 3/9, alltså nästa vecka. Fan va arg jag blir.. men vad ska man göra..

Har suttit och fixat lite med min blogg idag och som ni ser så har jag en ny header. Men fasen va seg den är på att uppdatera, blir galen!

Får ju inte glömma av att meddela att min älskling har skaffat sig en blogg, den är dock långt ifrån klar än. Får väl se hur mycket han kommer att blogga men tyckte att det va lite kul :)

Ne mina kära vänner, nu ska jag gå och sussa jämte min babe som redan snarkar högt. v

Hemma i Gbg igen

Kategori: Allmänt

Då har man äntligen anländit till Göteborg, har åkt buss nu i två timmar.. Har precis packat upp de sista grejerna och skall snart bege oss in till stan och ta några öl. Blev lite förvånad när jag först klev in i lägenheten, min älskling hade städat jätte fint, det var väldigt längesen jag såg det så städat.. han är ju för duktig :)
Nu skall vi va här till på söndag, skall bli skönt att träffa alla, det var ett tag sen nu.. får väl se om det blir utgång ikväll eller om vi bara skall ta det lugnt och invänta fredagen istället, aja vi får se :)

Jag & älskling på bussen påväg ner





Ne nu får jag ta och göra mig iordning lite snabbt för han som skall hämta oss är redan påväg.
Kommer med mer uppdatering senare ikväll, hade gott alla.



Kamera tips, någon?

Kategori: Allmänt

Ska invenstera en ny kamera, men vet inte vilken kamera jag skall köpa. Någon därute som har något tips om en kamera som är bra, inte allt för dyr men som tar bra bilder. 

Hör då gärna av er till mig och ge mig några bra tips :)

Kram på er

Regn regn...

Kategori: Allmänt

Ja, då kom man precis hem från jobbet, heelt dyngsur.. Det öser ju ner med regn ute, men som tur va så hade jag inte så jätte långt och gå :) Nu sitter jag och trycker i mig en påse potatis chips, blev så grymt sugen på chips haha men egentligen borde jag ju faktiskt laga någon mat men har varken lust eller ork till det.
Funderar på om jag ska gosa ner mig under täcket en stund och kolla lite tv.

Krams

Längtar

Kategori: Allmänt

Ja, då va man på jobbet igen då. Känner mig lite smått bakfull, men tog det ganska lugnt igår med tanke på att jag skulle jobba idag. Känns jobbigt att gå upp så tidigt på morgonen när man varit ute dagen innan, men å andra sidan är det skönt att komma hem mitt på dagen istället för att gå och jobba kväll. Det blir nog en lugn dag för min del, får väl se om allt ordnar upp sig med Einari. Vi hade lite onördigt fylletjaffs igår och det hela slutade med att han gick över till grannen och sov, så det var ju inte jätte lyckat iallafall. Så får se om jag åker med till Göteborg eller hur det blir med den saken, skulle va så skönt och komma härifrån, så vill jag ju träffa Maria imorn med.. har inte träffat henne sen vi tog studenten ungefär. Annars åker jag nog hem till mina föräldrar ikväll, käka och bara ta det lugnt framför tv:n. 

Idag regnar det som vanligt men det är väl kanske inte nån så stor nyhet för det gör det ju varje dag ändå. Fan va jag börjar bli trött på det här vädret, det kan va fint en dag men sen börjar det regna igen. Fast egentligen är det ju vi människor som har bidragit med det mesta, med alla gaser och skit vi släpper ut varje dag.
Längtar så tills vi åker iväg till Dubai, det kommer bli så skönt. Va där när jag var ungefär 13 år, men nu verkar det ju va helt förändrat där nere. Det har blivit mer "lyx" eller vad man ska kalla det nu, det ska bli kul att se alla nya byggnader och öar. Fast det är som sagt ett tag kvar till December, men det går nog rätt fort ändå. 

Ne nu mina vänner måste jag sätta igång och jobba igen, skriver mer senare ikväll. 

Kram på er 

Redo för utgång

Kategori: Allmänt

Jag då är man redo för utgång, kanske inte bästa bilden men ändå :) Har ju som saft slarvat bort kamera laddaren så kan för tillfället bara ta kort via camen.




Nu ska jag ut och roa mig själv.

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll, kram på er

Jobba

Kategori: Allmänt

Sitter och trycker i mig en macka och ska snart bege mig till jobbet, idag känns det lite segt att gå dit eftersom jag varit hemma så länge nu. Skall jobba imorn med, men efter jobbet imorn skall vi åka ner till Göteborg äntligen. Hoppas det blir fint väder nästa vecka så man kan åka till marstrand och bada.
Nu måste jag göra mig iordning.

Ciaoo

Hemmakväll

Kategori: Allmänt

Blev visst hemmakväll iallafall. Har fått fruktansvärt ont i huvudet, det sticks i ögonen och kan knappt titta, så dum som jag är sitter jag framför datorn.. det blir ju knappast bättre då.

Fångade en kanon söt bild på Nikita gumman idag


Är hon inte söt?


Nu tänkte jag laga lite mat, får väl se om huvudvärken går över så ska jag nog börja pilla lite med blogg designen. Så håll utkik.


Sliten

Kategori: Allmänt

Idag har det inte blivit något bloggande. Beror på att jag mått väldigt dåligt hela dagen pga. gårdagens fylla. Fy fasiken vilken trevlig kväll det var, mycket trevligt folk men dock blev det lite för mycket vid baren för min del, haha. Nu ska vi bege oss till några kompisar och kika film och käka lite.
Nu har jag även fått hem Indesign och Ilustrator, weei så nu kan jag designa min blogg ordentligt. Men det gör jag inte förens imorn, när jag fått tillbaka all min energi.

Ha en trevlig fredags kväll alla därute v

Städ&Fix

Kategori: Allmänt

Då har man tvättat, städat och diskat då. Nu ska vi ge oss iväg till knalleland och köpa hårfärg och lite annat smått å gott. Ikväll blir det utgång äntligen, var ett tag sen jag var ute.
Nu måste jag rusa iväg, det blev inte så långt inlägg men det kommer mera senare ikväll.

Ha en kanon bra kväll

Foton

Kategori: Allmänt

Lite bilder från mina föräldras trädgård samt min systers chiaoua.



© 2008 Copyright by Catarina Jansson



©2008 Copyright by Catarina Jansson



©2008 Copyright by Catarina Jansson

Det är slut

Kategori: Allmänt

Det har blivit dagens mest använda ord. Har haft en hemskt dålig dag och stackars Einari har fått lida för det. Men och andra sidan har han inte varit så snäll mot mig heller, han har haft någon sorts dag idag som bara gått ut på att jävlas med mig, inte för att jag tar det på blodigt allvar men just idag har jag varit väldigt lättirriterad, och då tycker han det såklart är ännu roligare och då fortsätter han tills jag blir sur och det hela slutade med att jag gick ut, haha. Men när jag kom in igen så hade han lagat mat till mig, han är ju den gulligaste.
Jag får ju faktiskt säga också att han fick jobb idag med, jag är så fruktansvärt glad för hans skull, nu kommer allt ordna upp sig igen, så skönt.
Funderar på om man ska gå och lägga sig nu eller om man skall sitta och fixa lite på sin blogg. Har ställt om dygnet helt och hållet, inte bra alls. Får se till att söka jobb nu, fungerar inte att bara vara tim anställd längre.

Men nu får det nog bli sängen iallafall, sov gott allihop därute v

Mattips?

Kategori: Allmänt

Kom hem precis från en härlig promenad med min syster och hundarna, var verkligen jätte skönt att komma ut och gå, var ute och traskade i hela två timmar, så nu är mina ben som spagetti. Funderar på vad man ska laga för mat idag, Einari vill ha köttbullar men börjar bli väldigt trött på den maten, jag känner för någon pastasallad eller något, har ni något tips å ge mig? Har verkligen ingen fantasi för mat.

Nu när jag blivit brunett har jag börjat använda Tigi shampoo för brunt hår, verkligen ett kanon shampoo. Köpte även ett "rosa" naglack från Mavala som syns på bilden där nere, skall köpa de två andra färgerna någondag nu med, verkligen härliga färger? Eller hur?

Mavala naglack






Tigi Bed Head Brunette Goddess Shampoo





kram på er

Dilemma

Kategori: Allmänt

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag ska rusa iväg för att handla, blev ju inte så fint väder idag som jag trodde så det får bli en heldag hemma med storstädning och tvättning. Kommer nog åka ner till Göteborg ikväll också, då känns det bättre att åka ifrån en renstädat lägenhet. Ska bli skönt att komma ifrån borås ett tag, har varit här för tok för länge nu. Funderar på hur jag ska göra lite längre fram, om jag ska säga upp min mysiga lägenhet här och flytta ner till killen.. det känns som två sidor drar i mig på något sätt, ena vill att jag ska stanna här i borås å den andra vill att jag ska ta mitt pick och pack och flytta. Egentligen finns det inget mer än sin familj som håller kvar en här. Vännerna kan man alltid träffa ändå, och jag har en hel del vänner som redan flyttat ner till Göteborg, och så känner jag ju en del igenom Einari. Hmm ett dilemma, aja nog funderat över det.
Nu måste jag rusa iväg, han står och tutar som en galning utanför.

Ciaoo

Still awake

Kategori: Allmänt

Här sitter jag igen, tjugo min senare och kan verkligen inte somna, Einari har redan börjat pysa i sängen och jag sitter pigg som en apa på kokain. Skämt och sido. Tänkte ladda upp en bild på en klänning jag fyndade på rea idag, brukar dock inte handla så ofta på JC men jag slank in och där hängde den här,              va tycker ni?




Endast 199 kr (Rea)

Guitar Hero

Kategori: Allmänt

Hur kan man bli så fast i ett spel? Har lånat hem Guitar Hero från en kompis, och jag kan inte sluta spela haha.. i början fattade jag ingenting, men efter många om och men har jag tagit mig till "Hard", det är jätte kul :) Får ingen kontakt med Einari för den delen heller, han sitter och är helt inne i spelet och hör inget annat än musiken typ. Men nu tänkte jag gosa ner mig mig i sängen och sätta på en film.

Kram & Godnatt på er

Tankar

Kategori: Allmänt

Känns som alla tankar och funderingar kväver mig, jag kan knappt andas längre. Sitter och funderar över om livet verkligen är så värt å leva som alla säger? Är livet värt å leva ifall man skall gå runt och må dåligt hela tiden? Den frågan ställer jag till mig själv varje dag, varje dag får jag kämpa mig igenom vardagen för att jag skall orka. Vissa dagar känns bättre än den andra, och idag var en sån dag som jag bara kände för att skriva om det. Det fungerar att skriva om hur man mår, kanske inte för alla men för mig..  Jag är så lycklig att jag har min pojkvän vid min sida, annars hade det aldrig gått, men så just idag började vi tjaffsa över en sån löjlig grej så man nästa kan skratta. Och inte nog med det så vägrar varken jag eller han att släppa våran stolthet, så vi kan gå en hel dag och bara glo surt på varandra och inte prata alls. Varför ska man alltid förstora upp allting när man bråkar med sin pojkvän? Fast hur skulle ett förhållande se ut ifall man aldrig tjaffsa med varandra, kanske inte skulle va så kul de heller. Aja, nog med det.
Funderar på att gå och köpa mat, börjar bli hungrig. Har inte handlat så ingen mat finns i kylen..  jag får väl försöka få med mig Einari till Max eller Donken för det är jag sugen på, inte så nyttigt men man får allt unna sig det någongång.

Ha en trevlig kväll

Rainy day

Kategori: Allmänt

Känns skönt att man äntligen blivit helt frisk, men så är det såklart skit väder ute, men det är sagt att det skall bli fint väder på tisdag och då åker vi äntligen ner till götet, ska passa på å träffa Maria någon dag där i veckan också, va ett tag sen nu. Nu slutar jag äntligen jobbet så snart kommer min babe å hämtar mig så ska vi åka upp till hans barndomskompis som har flyttat hit till borås å spela guitar hero, haha får väl se hur bra man är på det, ser rätt svårt ut faktiskt.

Kram på er :)