CJ

Tattoo

Kategori: Allmänt

Nu är jag i Göteborg, och sitter och surfar och letar lite jobb.. kan inte somna, jag och älsklingen har suttit och kollat på Kvällsöppet med Ekdal och däreter two and a halv men.. ska snart lägga oss i sängen och slå på en film att somna till. Får se ifall jag stannar kvar i Gbg imorgon när Einari åker till jobbet vid halv sex eller om jag lyckas ta mig upp och följa med.
Sa innan att jag skulle ladda upp bilder på älsklingens nya tattoo, och tänkte passa på att visa några utav mina också.




Älsklingens senaste, ifyllnad med färg kommer


Min tattoo på handleden, ej klar än ska göra en rosett på den bla.



Min stjärna i nacken, skall dock fyllas i nångång


Sov gott :)



 

Segis

Kategori: Allmänt

Hej på er, har inte orkat skriva någonting de två senaste dagarna, har haft fullt upp. Nu är jag på jobbet och skall äta en ost&skinkmacka med kaffe, hehe. När jag slutat ikväll bär det av hem till mina päron, där vi skall äta middag, lite väl sen middag kanske men ändå och sedan åker vi vidare mot Göteborg igen. Vi va i Göteborg igår till idag med, umgicks med Carro & Benny och älsklingen min tatuerade sig på överarmen och det blev väldigt snyggt, bilder kommer! Funderar på vad jag skall göra mer, vill skriva in mitt namn i skrivstil, men vet inte vart än.. får funderar lite på det ett tag.

Mer uppdatering senare, krams

Ny bikini nu!

Kategori: Allmänt

Har precis käkat falukorv och potatismos med min älskling som kom hem på sin lunch. Sitter och lyssnar på Volbeat - Maybellene I Hofteholder och försöker hitta några bra hemsidor där dom säljer bikini, har ju inte en enda och det är ju inte en enda affär som säljer bikini vid den här årstiden, surt! Någon som vet någon bra sida så säg gärna till :)

Funderar på vad man skall hitta på en dag som denna, kanske ska till körskolan och plugga lite teori kanske, men det är ju så kallt ute så man känner att man bara vill sitta inne i värmen. Behöver ta mig ner till stan i vilket fall, behöver ett par nya vinterstövlar och lite varma koftor, har ju fått lön idag äntligen!
Men nu skall jag fortsätta att fixa med min header.. kram på er!

Söndagskväll

Kategori: Allmänt

Hej alla glada, va gör ni en söndagskväll som den här? Själv har jag precis ätit en god broccoli soppa med skivade ägghalvor i och kollat på sanningens ögonblick :) Råkade somna när jag kom hem från jobbet och vaknade för en timma sen ungefär, så det kommer nog inte bli så lätt för mig att somna sen. Funderar på om man skall gå ut och gå en liten bit, behöver ha luft, har varit inne hela dagen.
Tänkte börja pilla lite på min nya header också, är ju ledig imorgon så kommer nog inte kunna slockna på första taget.

Godnatt!

Utvilad

Kategori: Allmänt

Första natten på länge jag verkligen känner att jag sovit hela natten utan att vakna en enda gång, gud så skönt.. nu känner man sig utvilad ordentligt. Idag är det söndag igen, och imorgon början en ny arbetsvecka att se framemot, kul va? hehe ;) 
När jag slutat sen idag skall jag försöka få med älsklingen på en lång promenad, det är ju så fint väder ute, solen skiner och snö på backen, mysigt! Fast vi får väl se vad han tycker om den saken. Funderar på att gå på bio ikväll, vill se saw som precis har kommit ut.

Ha en trevlig söndag !

Resfeber

Kategori: Allmänt

Börjar kännas i magen att man skall flyga iväg snart, är ju som sagt flygrädd även fast jag flygit sen jag var lite bebis och det känns bara värre av att veta att man ska mellanlanda i Amsterdam, aja vi får se hur det går, det går väl säkert bra.
Har suttit och läst lite om Dubai, har varit där en gång innan men då var det inte lika lyxigt som det är idag.. jag läste just att på de nya palmliknande öarna kan man simma med delfiner och det har jag aldrig testat på så det är ju ett måste, finns ju inget sötare än delfiner..



Nu skall jag lägga mig i sängen och försöka nana, godnatt :)

upp&ner

Kategori: Allmänt

Mitt humör idag har verkligen varit svängit, ena stunden jätte glad och ena stunden snälla någon skjut mig typ. Har inte sovit allt för mycket inatt, kan verkligen inte koppla av på nätterna längre, det är verkligen jätte jobbigt. Jag ligger och oroar mig för en massa, och känner mig allmänt stressad för att jag ska försova mig ifall jag ska jobba eller göra någonting annat som man inte får missa. Har aldrig varit eller kännt så här innan, tycker mest synd om hjärtat som blir  lidande pga. att jag flyger upp ur sängen och går och brötar i köket eller liknande mitt i natten.. Nu är jag på jobbet och skall stänga om två timmar ungefär, skall bli skönt att komma hem och lägga sig framför tv:n. Fick ett sms av min älskling som skrev att maten är klar när jag kommer hem från jobbet, kan  man hitta något bättre än han? Nej, för han är världens finaste! En kompis ville att vi skulle komma på fest idag också, men vet inte om man pallar det. Kan vara skönt att bara vara hemma och koppla bort allt ett tag, skall ju faktiskt upp tidigt imorn och jobba också.
Nu ska jag jobba vidare.

Fredag

Kategori: Allmänt

Kom hem precis och sitter och trycker i mig en stor chipspåse för att dämpa min hunger.. skall åka till mamsen snart och äta, sedan bär det av till Göteborg som vanligt. Får se vad som händer, blir antagligen lugnt eftersom jobbet kallar imorgon. Skall börja packa lite smått som jag ska ta med mig och sedan åker vi. Skall antaglien ta med oss både Gizmo och Tyson ner, så det blir full rulle med hundvakt, himla kul :)

kraaams

Körskolan

Kategori: Allmänt

Har slagit mig ner med en kopp te efter lång promenad med syrran, nyduschad och klar för att bege mig iväg mot körskolan.
Känns skönt att det är helg på ett sätt, får ju vakna upp med älsklingen på morgonen istället för att vakna upp av att han går till jobbet kl sju på morgonen.
Skall eventuellt va hundvakt när jag är klar på körskolan, syrran jobbar sent idag.
Hinner inte skriva mer, men kommer med mer uppdatering senare..

Hade bra alla där ute & trevlig helg på er

Jag ser det snöar

Kategori: Allmänt

När jag vaknade imorse och tittar ut genom fönstret och vad ser jag? Jo snööö.. åh va glad jag blir, hoppas bara att det håller i sig nu. Nu sitter jag hemma hos syrran och har precis tryckt i mig lite frukost, tittar på Oprah och ska snart ut på en promenad.
Vid två tiden idag ska jag till körskolan och köra, min körlärare ringde igår och frågade ifall jag ville ha en tid idag som någon hade avbokat. Hoppas det blir fler avbokningar för har inte tid förens den 10 Dec och det är ju ett bra tag kvar tills dess.
Nu ska jag ta på mig för nu ska jag ut och promenera :)



Passar på att ladda upp en gammal bild på mig och syrran som jag hittade i hennes dator, snygga va?

Handla

Kategori: Allmänt

Har suttit och kollat på my sweet 16 och det är sjukt vad dom spenderar pengar på sin sexton års fest.. skall hoppa in i duschen nu, sedan bär det av till affären. Det blir makaronilåda till middag enligt älsklingens förslag.
Så får rusa nu!

Bryta traditionen

Kategori: Allmänt

Vad ska man hitta på? Har så tråkigt, funderar på att promenera bort mot knalleland eller nått. Det är redan torsdag idag, och imorn börjar helgen.. känns verkligen inget kul alls, antagligen för att jag bara går hemma hela dagarna, och jobbar på helgerna.
Ska nog jobba både lördag och söndag, känns bra eftersom jag måste ha pengar med mig till Dubai så jag verkligen kan shoppa och slippa snåla. Åker den 22 December, skall bli underbat.. läääängtar.
Blir att bryta traditionen i år för första gången, har alltid haft den traditionen att gå upp kl 06.00 på morgonen med syrran och öppna paket och äta gröt. Det har vi gjort sedan vi var små.. så nu ska jag bryta den, känns lite jobbigt måste jag säga haha :)

Got to go, kram

Blir så trött!

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse av världens halsont, fattar inte va detta är alltså. Hade ju influensan för inte så länge sedan och nu har jag sjukt ont i halsen igen så jag varken kan svälja eller prata. Ska gå till apoteket en sväng idag för att köpa massa halsmedicin, har ni något bra förslag som hjälper?
Jag som hade så mycket planerat, men får bli en hemmadag idag istället.. skall ju jobba hela helgen, och har inte råd att vara sjuk.

Så får kurera mig med te och åter te idag.


Film&Mys

Kategori: Allmänt

Har precis tryckt i mig max, orkade inte laga någon mat idag så det fick bli snabbmat.. nu känner man sig onyttig men det kan man förtjäna ibland.
Sitter och kollar på någon film på tv:n, någon action film, mycket bra faktsikt. Tänkte gå och lägga mig i sängen och kolla klart på den, har ju som sagt varit uppe tidigt idag så kommer nog somna rätt snart.

Godnatt på er

Jobb

Kategori: Allmänt

Fick hoppa in och jobba en timma åt syrran som skulle gå och träna.. Har på ett ungefär bara städat hela dagen idag, och passat hunden såklart. Skall iväg och handla om en timma när jag stängt butiken, sedan blir det att laga mat. 
Va över en sväng hos Josefine idag med för att lämna en blomma, hon fyllde 19 år igår. 

Kram sålänge 

Städ&Fix

Kategori: Allmänt

Kom hem precis från en promenad med tyson och syrran, det var härligt att gå ut en sväng i friskna luften.. har varit vaken sen kl 06.00 imorse, hade ju körlektion vid halv nio. Efter det gick jag hem till systeryster och åt frulle och drack te, myspys.. så nu är jag tyson vakt igen, man kan börja säga att jag är hans dagmamma, hehe. 

Tänkte ta en storstädning här hemma, röja ut ur garderoben behövs också. Skänka bort lite kläder som bara ligger å skräpar, kan ju komma till bättre användning för någon annan som verkligen behöver det.
Sen bli det damma, damsuga och torka golvet..

Puss&Kram

Klantigt

Kategori: Allmänt

Eftersom jag har abomemanget 3 så har min telefon varit ur funktion hela morgonen, de vill säga "ingen täckning" blir så jävla irriterad! För när mobilen väl satte igång att funka igen, då hade jag tre missade samtal från bilskolan, och jag hade tydligen en körlektion idag.. faan va irriterad jag blir, jag är glömsk och tänker helt enkelt inte med hjärnan. Han är snäll min körlärare så han sa sa att jag kan få en tid imorgon bitti kl 08.30, det får jag inte glömma av nu!

Skall åka med älsklingen och besikta bilen om en timma, så efter det åker vi antaglien hem till mina föräldrar och hälsar på.. skall försöka få med mig han ut på en promenad i ösregnet, får väl se hur bra det går.
Skall gå ut med Tyson nu och sedan hoppa in i duschen.. skall berätta vilken hemsk upplevelse jag, älsko och tysi va med om igår när jag kommer hem.





Kram

Wok till middag

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från en väldigt lång promenad, det var kallt men härligt. Så nu ska jag gå och laga lite mat, så wokpanna blir det middag, gott va? Får se om det blir vegetariskt eller med kyckling..
Fick reda på att syrran skall träna ikväll och Junior skulle på möte tidigt imorn bitti så får ha tyson över natten, så mysigt.
Ne nu får jag sätta igång med maten, Einari är säkert jätte hungrig efter att ha jobbat och slitit hela dagen.

Puss&Kram

Helgens bravader

Kategori: Allmänt

Har kollat på en film och myst med tyson i soffan, har värmt lite te och ska snart bege mig ut och gå en promenad.. Lördagskvällen var väldigt trevlig.. den började med att Maria kom och vi gjorde oss i ordning för kvällen, sedan kom Boban förbi och vi satt å tjötade och lyssnade på musik..
Jag och Einari blev väldigt sugna på att gå vidare, så vi åkte med Maria till stan som skulle hem för att hon skulle upp och jobba dagen efter, så vi fick ta spårvagnen från hisingen och sedan hoppade vi av vid avenyn.
Vi ringde runt till hans kompisar som vi skulle möta upp och det visade sig att dom var på Sticky så det var bara att börja promenera dit, det var ju inte varmt så mycket kan jag säga.. när vi väl kom in så träffade vi dom en snabbis sedan skulle dom gå hem, det var ju väldigt nördvändigt för oss att gå ända hit för att säga hej på ett ungefär.. men jag och Einari hade faktiskt rätt kul ensamma, blev ju en och annan öl innan förståndet kom ifatt oss och vi kände att det va bäst att börja gå hemmåt.. lite vingligt började vi gå igenom stan mot centralen, när vi väl var framme så skulle det va skönt att sätta sig på bussen och bara sova, men såklart så var bussen försenad i 45 min, suck. Ja gissa vad som händer där efter, jag stendeckar i Einaris knä på golvet och han på mig, så vi missar när bussen väl kommer in, men som tur va väckte en snäll kille oss som förstod att vi skulle med den bussen. Snälla människor finns det, så vi kom hem efter många om och men och somnade som en gris så fort jag såg sängen.




Myser på soffan
Tyson nanar på soffan






Jag och Maria gumman



Jag och hjärtat

Lite fest ikväll

Kategori: Allmänt

När ska solen titta fram, blir tokig på detta vädret.. regn, regn och åter regn. Nu vill man bara att det ska komma lite snö, finns ju inget mysigare än en solig dag med en massa vit snö.
Slutar jobbet kl 14.00 idag, sen ska jag hem och slänga in en maskintvätt och sedan bär det av till Göteborg.
Vid fem tiden kommer Maria hem till oss och vi skall sitta och dricka lite och bara tjöta skit.. får väl se om det blir utgång, Maria ska iofs jobba tidigt imorgon men vi får se.. antagligen kommer det lite kompisar till Einari och hälsar på också så det blir trevligt.. köpte en jätte fin klänning på Ginatricot som jag tänkte ha på mig ikväll också. Kommer bilder senare.

Hörs sen , ciaoo

Torsdag

Kategori: Allmänt

Sitter och lyssnar på Kanye West-lovelock och väntar på min babe som kommer hem från jobbet vilken minut som helst, vi skall beställa hem pizza och sen skall vi gå och hyra någon film.. vid 7 tiden kommer en vän från Jönköping och hälsar på, skall bli kul att ses.
Har fruktansvärt ont i min stortå på tal om annat, klanten själv slog i foten mot en tröskel så nu är hela tån helt blå och det gör såå j*vla ont! Heter man Catarina så lyckad man med det mesta, sorgligt men sant.
Helgen blir lugn, skall jobba både lördag och söndag. Kanske skulle gå ut och äta eller gå på någon bio med Systeryster, får väl se.
Nu skall jag börja städa lite smått här hemma.

Ciaaoo

Älsklingen 22 år

Kategori: Allmänt

Har inte bloggat på ett bra tag känner jag, men nu är jag igång igen. Tänkte lägga in lite bilder från helgens bravader, mitt hjärta hade nämligen 22 års fest.. det var en väldigt lyckad kväll med mycket skratt och gott folk. Alla som var bjudna kom och det bjöds på smörgåstårta och mammas kärleksmums. Sedan bar det vidare mot stan, och kvällen avslutades på trädgårn.. vid halv fem kom vi hem trötta och onyktra men ändå stannade vi uppe till sisådär 08.00 på söndagsmorgonen, det var en väldigt rolig kväll, tack alla som gjorde kvällen så otroligt lyckad :)

Nu skall jag och min babe ut med Tyson på en kvällspromenad.


Godaste smörgåstårtan


Födelsedagsbarnet :)


Så såg jag ut den kvällen