CJ

Stress

Kategori: Allmänt

Började jobbet kl 14.00, var inga människor och allt var helt dött här.. men kunde då passa på att gå runt å fylla på i butiken. Runt tre tiden kom mamma och pappa hit och hälsade på, så fikade lite med dom.
Sen när jag har slutat skall jag och älsklingen ner till Göteborg som vanligt.. skall väl gå antar jag, får väl se hur pigga dom andra är på det..  Det är kul att Benny och Carro har flyttat in i samma trappuppgång som oss.
Har gjort en andra tattuering nu, en söt liten döskalle på handleden, lägger upp en bild på den när tillfället ges..  skall eventuellt fylla i den nu ikväll och göra en lite tjejig rosett på huvudet.. men vi får se :)
Allt känns lite stressigt, eftersom vi kom hem såpass sent igår och vaknade runt 12 idag, så har jag inte hunnit packa ihop några kläder... så skall man låta Einari packa åt en :/ Fy va jobbigt, vill ju packa själv så man vet precis vad man skall ha med sig! Men får väl sitta i telefonen å säga precis vad han skall packa i, haha.
Skall hämta " tummen " som han kallas när vi kommit ner till göteborg, skall bli kul att träffa han igen, var ju inte igår direkt.. sedan kanske Maria och valpisen kommer och hälsar på också :)

Ciaaaoo





Äntligen fredag :)

Kategori: Allmänt

Sitter här med Jessan, har precis lagat mat och slängde precis in en tvätt.. funderar på vad man skall göra ikväll.. Jessan kom med förslaget att vi skulle gå å sätta oss på viskan å ta nån drink eller nått.. men ja som sagt vi får väl helt enkelt se vart vi tar vägen..


Här bjuder jag på en bild från mig och Jessan när vi skulle tälta på hennes trädgård, vid 13 års ålder ;)

Är vi inte coola? Haha
Ne nu skall vi tvätta vidare..


Goodmorning

Kategori: Allmänt

Att vakna imorse var värre än beräknat, fy ville bara ligga kvar i sängen med min älskling... men när jag vaknade så upptäckte jag att han inte låg brevid mig, jag tänket en stund för mig själv, är ju inte så himla snabbtänkt på morgonen kan jag ju inte påstå sen kom jag på att han var tvungen att jobba idag med.. så då gjorde det inte så mycket att gå upp tidigare helt plötsligt..
Jobbar fram till 14.00 idag, sen bär det av till Götet, weei.. skall försöka hinna träffa Maria en sväng idag ikväll också sen blir det nog utgång, vi får se lite.
Har inte bestämt oss hur vi skall ta oss ner ännu, Einaris bil är ju i Göteborg så antagligen blir det väl att sätta oss på nått tåg eller nån buss..

Nu skall jag baka lite mer bullar, eller rättare sagt lägga in några mer i ugnen, för vet ni vad? Det är ju kanelbullens dag idag, mums.. rätt många bullar kommer det gå åt idag :)

Tjingeling

Hundvakten Catarina

Kategori: Allmänt

Guud vilken härlig fredagskväll, har precis varit och handlat lite godis och chips.. skall nämligen vara hundvakt åt syrrans hund och hennes grannes hund, blir dock väldigt jobbigt att gå ut med dom tillsammans, dom ska hålla på och jobba sig på varandra hela tiden haha, men det funkar :)
Nu är dom helt utslagna efter några timmars lekande, Gizmo ligger under datastolen och Tyson ligger på sängen helt utslagen, så himla gulligt.. ska försöka hinna med att ta några kort på grabbarna också.

Är ensam tills kl 21.00 ikväll, gubben var tvungen att stanna kvar på jobbet.. men det gör inget, det är rätt skönt att vara ensam ibland, man får kolla på vilket program man vill istället för att ha en gnällande kille bredvid sig som skall kolla på sina tråkiga program haha..

Får hoppas på att Maria kommer förbi en sväng sen, hon har nämligen köpt sig en liten bullterrier.. dom är ju så himla "fulsöta".. får väl se hur dom här killarna reagerar på en liten knort som han men det skall nog gå bra..

Nää nu skall jag kolla på färjan eller var det heter.. Kram sålänge