CJ

Tjoho

Kategori: Allmänt

Är på jobbet, har fått jobba för syrran som ligger hemma med kräksjuka. Men imorgon skulle hon eventuellt försöka ta sig hit. Men det är bara bra bra för mig, mer pengar :)
Funderar på vad jag ska göra på min 20 årsdag, har inte lust att ställa till med något jätte stort och har heller inte lust att bara vara några personer i lägenheten.. Skulle hyrt en lokal i surte, men oftast brukar polisen cirkulera runt där, och det kommer sluta med att festen kommer att avbrytas. Vi får väl se hur det blir, får kanske hoppas på att min älskling bjuder iväg mig någonstans, på någon partykryssning kanske? Man kan ju alltid drömma lite.
Helgen blir nog lugn, även fast jag inte känner för det men man är ju såklart helt luspank. Har till och med överdrasserat mitt konto!
Får väl se ifall Einari har några få pengar så man kan göra någonting iallafall.

Ha en fortsatt trevlig dag, krams

Stressigt

Kategori: Allmänt

Vaknade väldigt tidigt idag, har hunnit gå ut med fjanten som håller på att bli helt rumsren.
Nu sitter jag med ett glas vaniljfil i handen och kaffet i andra och lyssnar på Outfield - Your Love, bästa låten!
Tänkte snart hoppa in i duschen, ska nämligen till körskolan och köra lite.

Ne nu får jag skynda mig, kram kram

Vilken tur!

Kategori: Allmänt

Nu blev jag glad, gick in och städade inne på kontoret och längst in i hörnet bakom alla hyllor ligger min ena hemnyckel, jag som har letat ihjäl mig efter den jävla nycklen så ligger den där av alla ställen liksom! Gött, nu slipper jag betala 2000 för att dom ska byta låset.
Tiden bara rinner iväg och jag har redan hunnit göra det mesta, nyss kom cola så har konkat in med dom på lagret och nu så tänkte jag bara fylla på de som ser ut att fattas.
Mamma och pappa kommer hit snart, så ska vi gå och kolla lite i affärer. Ska inhandla lite godissaker till Ichigo, en sele till honom bla. Han har ett koppel men en sele är bättre för hans nacke.

Kram kram ♥

Fredagen den 13

Kategori: Allmänt

Har ni råkat ut för någon otur idag? Själv har jag klarat mig rätt bra hitils. Brukar alltid råka ut för något annars men det kommer väl förr eller senare för så lätt ska jag nog inte få komma undan. Men det är väl något med den mänskliga fakton, tror man inbillar sig en hel del så man helt enkelt råkar ut för något. En lite teori fick ni där med, haha. Kollade i min almenacka imorse och såg till min förvåning att det är fredag den 13 nästa månad också. Hur vanligt är det på en skala då?
Ska man hitta på idag då, kanske hyra någon film eller något. När jag slutat sen skall jag iallafall ner mot stan, måste handla lite kläder och mat till imorgon, står och funderar på vad jag skall köpa till min älskling där hemma, kanske en skjorta eller något.

Ha en underbar dag ♥

Färga håret rött?

Kategori: Allmänt

Har funderat på det ett bra tag nu, men vet inte om jag skulle passa i det osv. vill egentligen låta mitt hår vila, och hade tänkt att bara låta den mörkbruna färgen jag har i håret växa ut helt.. men det är ju så svårt att låta bli att färga det och hur snyggt är det när det mörkbruna har växt ut till halva året och jag som är blond på riktigt skulle ju se helt fuckat ut. Någon avfärgning vill jag avstå ifrån, har redan tappat en massa hår under alla åren som jag gått från blond till svart och från svart till blond osv. Man börjar ju lite smått att ångra sig att man färgat håret så ofta, för fy vad jag har slitet hår nu mot vad jag hade när jag var mindre, tjockt och fint. Men man ska inte titta tillbaka och hålla på och jämra sig, det kommer man ingen vart med och det blir verkligen inte bättre, man mår bara dåligare!
Så vad ska jag göra? Rött är ju snyggt, det är ju rock´n roll. Är det någon som kan ge mig några tips om vad ni tycker jag ska göra?

Slipknot&Marilyn Manson till Metaltown

Kategori: Allmänt

Kan ni fatta eller? Slipknot till Metaltown iår!!! Jag som var tveksam till att dra dit eftersom det bara va några få bra band som skulle dit iår, men nu så är det helt säkert att Catarina Jansson skall köpa biljetter till Metaltown.

Senast bandet besökte Sverige var i november förra året, då de spelade på Hovet i Stockholm. Sedan tidigare är bland andra Marilyn Manson, Napalm Death, Disturbed, Volbeat, Children of Bodom och Pain klara för festivalen 2009.


Slipknot är ett metalband från Des Moines, Iowa i USA som bildades 1995 av M. Shawn Crahan, Paul Gray och Anders Colsefni.

Marilyn Manson, egentligen Brian Hugh Warner, född 5 januari 1969 i Canton, Ohio, USA, är en amerikansk sångare i shock rockbandet Marilyn Manson.

Ska ni dit? See you there!

Btw, jobbar sent idag, kändes skönt att få sova ut och inte gå upp halv fem som jag har gjort hela veckan. Började nu kl 13.00 och är väl hemma vid nio tiden ikväll. Imorgon är det äntligen fredag, skall bli så skönt och är ledig på lördag som är alla hjärtans dag. Vi har pratat om att åka iväg någonstans över dagen, men vart är ännu oklart haha där lät jag som någon nyhetsreporter, ännu oklart?

Tjingeling

Lugnapuckar

Kategori: Allmänt

Kom hem tidigare än beräknat, så skönt. Har betalat lite räkningar och nu sitter jag och lyssnar på lite go musik och bara tar det lugnt. Sitter och pillar lite i Illustrator, kanske blir klar ikväll vi får väl se om tålamodet håller i sig.
Ja, vad ska man laga för mat idag då? Funderar på kyckling kanske.. jag måste köpa mig lite mer kokböcker, behöver mer inspiration här känner jag.

Hittade en härlig bild på solnedgången när jag var i Marocco, mars 08


Nu får det bli lite mat i magen, xoxo

Long day..

Kategori: Allmänt

Godmorgon bloggen. Står på jobbet och tittar ut på snön som faller ner, så himla mysigt men bara den kunde vara lite längre också. Hela centralen är full av människor idag, konstigt nog. Resten av veckan har varit hur lugn som helst, fast det är ju pga. sportlovet, annars brukar de flesta elever komma in och handla på varje rast.
Jag fick ta tidigt idag med, pga att jag aldrig han göra mina ärenden igår som jag skulle. Så får springa runt och vela idag efter jobbet när jag egentligen bara vill hem och lägga mig i sängen och glo på tv.
Ichigo har nanat hos mamma och pappa inatt så han kommer väl in runt 4 tiden, så då får jag se till att vara hemma.

Jobbet är rätt lugnt, kom tidningar precis nyss så ska sätta igång med dom annars lär vi inte bli klara förens ikväll. Måste hinna rapportera dom innan jag går hem idag också. Det värsta jag vet är verkligen tjuriga kunder, sånna som alltid ska ha någonting att klaga på och dom som tror att dom vet bäst och allt dom säger ska det va, åh jag blir så arg! Och så måste man såklart hålla minen, det är ju det som är de jobbigaste. Men vad ska man göra, det är inte lätt när man är så negativ jämt, de får väl skylla sig själva och dom bitterfittorna kan väl inte må bra innerst inne ändå så det är väl bara att skratta åt det. Sedan kan väl man ha en dålig dag det är ju en annan femma, men fan inte varje dag.
Kändes skönt att bli av med lite vrede..

Nu ska jag fixa med tidningarna, kul va? Nope!

Ni får ha en trevlig dag :)

Greasoutfit?

Kategori: Allmänt

Hade helt glömt bort att det är alla hjärtans dag på lördag, det märks ju att man inte har alla hästar i stallet. Så då kommer det ytterligare ett dilemma, vad ska jag köpa till min kära pojkvän? Vi har varit tillsammans i över två år och är nyförlovad med honom så känner att jag vill ge honom något fint, finns det någon som kan ge mig något bra förslag? Kanske något lite mer annorlunda och inte dedär vanliga man alltid brukar köpa :)
Kvällen är iallafall planerad, här skall vi inte ha någon romantisk middag med tända ljus utan det ska festas, vi är nämligen bjudna på Greasfest, det ska bli jätte trevligt.. men då har jag ett problem till, vad fasen ska jag sätta på mig?

Svart skinjacka, svarta skin tights med ett skärp i midjan och en tubtopp, det borde väl funka? Fasen att Einari rakade av sig håret annars hade kunnat få till en såndär "elvis" frilla, haha.

   

Goodmorning

Kategori: Allmänt

Ja då har man varit på jobbet i snart en timma, tiden känns gå fort idag. Har inte sovit mer än två timmar inatt iallafall, fan va sur jag blir! Har med andra ord bara legat och vridit och vänt på mig hela natten medan man har två stycken som ligger och pyser en i örat som inte alls hade något problem att somna. Men huvudsaken är  väl att jag tog mig till jobbet och känner mig någorlunda pigg iallafall.
Står med en stor latte i handen och ska snart fylla på lite godis bla. Dagen ser ut att bli ganska lugn, när jag slutat ska jag bege mig ner mot stan och sedan göra lite ärenden på banken.. skall vara så duktigt att börja spara lite pengar, gött att veta att man har ifall man skulle få för sig att resa eller köpa någonting.
Funderar på att åka hem till päronen och hälsa på idag med, känns som en evighet som jag var där sist och det var det nog också. Gå en långpromenad i skogen kanske? Åh va mysigt, tycker personligen att det är mycket "enklare" och roligare att gå i skogen på något sätt. Mamsen & Papsen passar ju Tyson nu i veckan medan syrran och hennes pojkvän är i Luleå så får väl dra med han ut så han får springa och hoppas över lite stubbar. Ichigo är nog lite för liten än kanske, fast han kan få följa med han med. Tar med mig hundväskan som han kan sätta sig i ifall det skulle bli för jobbigt.
Ja men då ser det ut som att jag har dagen planerad än så länge.

Hade fint 

090209

Kategori: Allmänt

Precis kommit ut ur duschen och ska alldeles strax hoppa ner i sängen och försöka sova. Har jobbat hela dagen och känner mig bra sleten, inte för att det varit någon jobbig dag alls men känner mig bara trött och hängig, får väl hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk. Hade så fruktansvärt ont i halsen när jag vaknade imorse, kunde knappt prata men nu känns det bättre iallafall.
Urs, imorgon börjar jag halv sex på morgonen.. hur ska jag orka ta mig upp? Får som vanligt sätta väckarklockan längst bort i rummet så jag tvingas gå upp och stänga av den som jag brukar göra när jag ska gå upp så tidigt. Ne men nu tänkte jag gå och plocka mina ögonbryn och borsta tänderna sedan är det sängen som gäller.

Natti natti :)

Söndag va de ja!

Kategori: Allmänt

Vaknade ovanligt tidigt idag för att heta catarina, sisådär runt 8 tiden kokade jag kaffe och gjorde frukost till mig och min man som såklart blev lite grinig på mig för att ha väckt honom vid den tiden han vanligtvis brukar åka till jobbet, hihi ;) Men jag tyckte det va lite gulligt, eftersom han alltid klagar på att han aldrig får frukost på sängen.
Sedan var det hockey som gick på tv:n så jag satte mig så långt bort jag kunde för att plugga lite teori istället, va duktig jag har varit idag känner jag.
När jag sedan skulle iväg mot jobbet, (Bråttom som vanligt) hade det både regnat och snöat så kallt som fan var det, halkar och slår i svanskotan, ajajaj säger jag bara..kände hur nära det var att tårarna skulle börja spruta. Så nu står jag på jobbet och ser krokryggig ut, aja i vilket fall så hoppas jag bara det är någon sträckning..

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

En mysig hemmakväll blir det idag, även fast jag är ledig imorn är det skönt att koppla av hemma med lite gottit.
Eftersom storasyrran och henns pojkvän som jag nämde i tidigare inlägg idag åker upp till Luleå imorgon får Ichigos storebror vara här inatt, så det blir nog inte en lugn stund, två han hundar tillsammans är ingen jätte bra kombination kan jag ju säga, haha men det är ju kul för dom.. har precis kokat två stycker ben till dom, så nu är dom helt upptagna i att gnaga på dom ett tag iallafall.

Storebror Tyson 2 årig chihuahua


Lillebror Ichigo 14 veckors chihuahua


090602

Kategori: Allmänt

Slutar om en halvtimma, sedan efter det tänkte jag gå till syster en sväng, dom åker ju till släkten i norr imorgon.. lite avis är jag allt, hade ju inte suttit helt fel med riktig snö och träffa sina mostrar och kusiner igen.
Fick reda på att jag är ledig imorn, så himla skönt.. så kan jag sova ut ordenligt och vakna upp brevid min älskling för en gång skull.
Det blir nog en lugn helg, med mys och film.

Krams

Bravader

Kategori: Allmänt

Har äntligen kommit hem från jobbet, eller kom hem för en timma sedan nu.. Älsklingen gjorde jätte goda bacon mackor, så har tryckt i mig två stycken. Så nu sitter jag här med en varm kopp te och tänkte skriva lite här medan Einari sitter och glor på hockey. Har egentligen inget speciellt på hjärtat just nu, men jag kan ju alltid ladda upp lite bilder från festen förra helgen bla. eller så kanske det var för två helger sen, mitt minne är ju som ett nötskal som sagt.
Imorgon har jag äntligen sovmorgon, fram till 11.00 kan jag sova :) Fast vi får väl se ifall vad Ichigo anser om den saken, han skall säkert väcka mig när Einari gått till jobbet och vägra somna om.
Som idag när Einari gick och mötte mig på jobbet, så tänkte vi att han kan vara hemma i en halvtimma själv, men ni kan ju tänka er vad den lilla krabaten han göra på en halvtimma, bla.
  • Rivit ner alla mina papper från bordet (bordet är väldigt lågt)
  • Rivit runt på tidningspapprerna, dom låg utspridda i hela lägenheten
  • Han hade kissat&bajsat ner sig på min vita matta
  • Rivit ner matkassen med mat och där i låg såklart hans storebrors mat med kyckling smak som han hade huggt tänderna i och brevid den påsen låg en stor spya.

Här kommer lite bilder från den roliga festen hos Benny :)

Benny, Jag, Random och Älskling


Blixten gör att jag ser ut som ett spöke


Här börjar det gå utför totalt, haha

Lotta och jag utan sömn dagen efter, någons skor och en stor rave tröja av något slag, haha

Ja, här har vi Mathias och Tobias i sina rätta ja

Godnatt på er alla v


Jobb jobb

Kategori: Allmänt

Oj, det har gått två veckor och en dag sedan jag bloggade sist.. gud vad tiden går. Har verkligen haft fullt upp hela tiden, så har verkligen inte haft tid till att skriva, men nu ska jag försöka hinna med och blogga lite mer.
Har jobbat i princip hela tiden, och kommit hem sent och gått upp tidigt så har varit jätte stressigt, men det är skönt då känner man att man lever iafl :)
Allt känns att bra och flyter på bättre än vanligt, just nu jobbar jag fram till 21.00 ikväll och imorgon jobbar jag bara två timmar, så skönt va. Sedan blir det att rikta in sig på jobb från lördag varje dag fram tills nästa helg.. ojoj, blir nog jobbigt men gött med pengar.. Kommer nog få lämna Ichigo till mamma och pappa under den veckan, han kan ju inte vara ensam hemma så länge på dagarna än. 

Ne nu får jag ta och jobba igen, mycker som skall göras.  Kram på er