CJ

Tillbaka på jobbet

Kategori: Allmänt

Ja då står man här igen :) Är inte så trött som jag trodde att jag skulle va,  så det kommer bli en kanon dag idag. Har precis stått å fixat o trixat med dom jävla biljetterna som var slut imorse när jag kom till jobbet, skulle skriva ut en biljett till en kund men nää, det gick ju inte.. så hon som skulle med sin buss till Oslo missade nästan bussen pga det.. lite irriterande, kanske inte någon bra start på dagen men men nog med det..

Slutar jobbet kl 14.00 idag, wiee.  Skall hem och packa, färga håret och sedan bär det av till Gbg.. Får se ifall det blir utgång ikväll eller hur det blir, rätt sugen på det faktiskt..
Skall träffa Marias lilla hund valp som hon köpte igår, 8 veckor gammal, naaw.. Vill också köpa en hund, men har varken råd eller tid till det än.. men sen när jag och hjärtat kommit på fötter igen, då kommer det komma en rottis in i våra liv :)

Jaa mina kära vänner, nu skall jag jobba vidare, det är höstmarknad i stan idag, så lär ju inte bli någon slapp dag idag precis, fast det är ju gött det med.. för tiden går ju alltid fortast när man har mycket att göra, inte sant? ;)

Puss&Kram från mig

Till Gbg

Kategori: Allmänt

Har inte bloggat nu på ett tag.. vet inte varför men det har väl bara inte funnits tid till det.. Nu sitter jag hemma och har precis diskat och städat lite här hemma.. Håller på att föra över lite musik till Ipoden för att att ha något att lyssna på bussen till Göteborg..
Måste bara säga Amy Macdonald-This is the life är ju verkligen bäst, haha går och sjunger på den hela dagarna :) Skulle egentligen ner för att träffa en kompis, men det dök tydligen upp något så hon kunde inte, men så hade jag lovat syster att jag skulle köpt en kjol åt henne där nere som hon hängt undan så är tvungen att åka ner ändå men det gör inte så mycket, skönt att komma iväg lite :)

Ne nu måste jag hoppa in i duschen för att sedan bege mig iväg..
Ha en kanon dag allihopa där ute!

Jobbet

Kategori: Allmänt

Ja, då skall man jobba hela dagen då fram till 20.00 ikväll :) Får väl se vad som händer idag.. Kanske skall gå ut och gå när jag slutat jobba.. Pratade med Josefine om att vi kanske skulle gå till City ikväll och handla lite, får ju lite motion samtidigt :) Hehe..
Behöver övningsköra lite nu också.. men får väl ta tag i det riktigt ordentligt när mamma kommer hem från Finland.. Har än så länge bara varit på en teori lektion, så ska dit imorn eftermiddag efter jobbet igen.. Får väl boken imorn med förhoppningsvis.. Dom hade slut på dom sist nämligen.
Ne nu får jag börja fylla på och greja så inte Åla blir sur imorn bittit hihihiooo ;) (Storasyster, kallas Åla) 


Saknar en viss person v


Krams

Tyson vakt :)

Kategori: Allmänt

Igår var en trevlig dag, när Einari hade slutat jobbet så bjöd han hem lite vänner och jag mina, dock gick dom inte hem förens efter två nångång på natten så det var lite segt att ta sig upp imorse, började jobbet kl 14.00 och vaknade av att min syster ringde vid halv ett.. illa!! Men men, nog med det.
Ikväll skall jag ha myskväll hemma med min syrras lilla hund, en ettårig långhårig chiauoa.. så tänkte laga lite god mat, och bara va.. Blev bjuden på en kompis 20års kalas idag, men eftersom jag jobbar fram till 20.00 och börjar tidigt imorn så känns det lite trögt..

När jag kommer hem så laddar jag upp en bild på lilla Tyson :)

Kram

Hål&Tandsten

Kategori: Allmänt

Sitter vid datorn med Maria och för över lite musik till hennes telefon.. Gick upp vid 09.00 imorse, skulle till tandläkarn, var rätt trött eftersom vi kom hem kl 02.00 inatt så var rätt segt att ta sig upp. När jag väl kommit till tandläkarn så säger min läkare att jag har fått hål och tandsten..vafan är tandsten?! Haha, så ringer min syster mig när jag var klar så jag säger jag att jag fått tandsten och hon bara:

Syster: Men det är bara gammlingar som får tandsten!
Jag: Va?
Syster: Haha aa det är inte vanligt alls, säger hon då.

Aja vi får väl se, skall på återbesök om en månad och skrapa bort tandstenen, haha :)
Nog med det, nu skall vi gå ut och gå en sväng..

Kraams

Tvättdag

Kategori: Allmänt

Har precis slängt in mina köksmattor i tvättmaskinen, det var behövligt kan jag ju säga.. har tvättid fram till nio ikväll, så skall tillbringa hela min dag nere vid tvättstugan. Får se sen när Josefine kommer hem ifall vi ska gå ut och gå en sväng, det är alltid gött.

Tänkte äta lite rester som blev över från igår, börjar bli lite smått hungrig.

Krams

Mys med Rocky Balboa

Kategori: Allmänt


Våran mysiga middag

Pasta, bacon, paprika, ost, rödlök, avokado fetaost & majs
Mums :)

Lite tända ljus gör det hela lite mer mysigare

 Chips, vitöksdipp, pepsi och en bra film

Va gör ni en kväll som denna?

Nu tänkte jag kika vidare på filmen :)
Krams

Myspys

Kategori: Allmänt

Japp, då har man kommit hem från jobbet.. skönt att komma hem till en nystädad lägenhet. Idag blir det pasta med bacon, sallad och ost att äta, mums :) Sedan skall jag och älskligen slå på en film som han "vann" idag på jobbet för att ha varit bäst klädd..hehe. Så vi skall bara gosa ner oss i soffan med godis, chips och dipp, myspys. Sedan skall jag kanske börja pilla lite med en kompis blogg.. har redan börjat lite smått, så får väl se ifall jag blir klar idag. Imorgon har jag beställt tvättid från 12.00-21.00, mycket att tvätta.. blää men skönt när det är gjort. Sedan lite senare skall jag bege mig mot bilskolan för att boka körlektioner.

Ska väl börja med maten nu, min mage skriker efter hunger efter att bara ha ätit en macka från pressbyrån idag, inte så bra kanske..


Puss&Kram

Natti natt

Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå och lägga mig.. är hur trött som helst, så det känns bra för en gångs skull att lägga sig i tid.
Sov gott allihop därute :)

Kram