CJ

Julmiddag

Kategori: Allmänt

Nu börjar det kännas i mig att jag ska flyga snart, jag vet att jag är löjlig men är så nervös..  inte nog med det också så har man en störande pojkvän som kommer hålla på och jobba sig på mig stup i kvarten.. kommer sätta i mig hörlurarna i öronen och lyssna på lugnande musik hela vägen!

Nu har jag bara en halvtimma kvar sen slutar jag, ska bli skönt.. ska hem och fixa och diska lite, skönare att komma hem till en ren lägenhet, sedan bär det av hem till min föräldrar ska som sagt äta julmat med halva släkten och så.. kan väl bli mysigt.

Mer uppdatering senare, kram

En dag kvar..

Kategori: Allmänt

Wohoo nu är det bara en dag kvar sen flyger vi iväg till värmen, ska bli underbart.. ska bara slappa, shoppa bada och sola och självklart ta en massa kort. Började packa redan i torsdags men är fortfarande inte helt klar, börjar fundera över om man har packat lite för mycket onödigt med tanke på att man säkert kommer handla en hel del där nere också och sen kanske när man ska resa hem igen så får grejerna inte plats i resväskan, hmm haha.. aja det återstår väl att se.
Nu är jag på jobbet, slutar kl.20.00 ikväll, ska ner en snabbis till Göteborg och hämta resten utav mina saker som jag ska ta med mig, får heller inte glömma att ta med Nirres pass, viktigt viktigt! Kommer säkert glömma det bara för det, vi är rätt på det.
Från det ena till det andra, har äntligen fått hem Illustrator cs4 så egentligen vill jag bara gå hem efter jobbet och sätta mig framför datorn och pilla.. får väl se hur sent det blir inatt, ska ju upp och jobba kl 10.00 imorgon igen och sen hem till mina föräldrar för att äta julmat..
Kommer nog va rätt trött på måndag morgon, flyget går kl 11.00 och så flyger vi tre timmar och sen ska vi mellanlanda i Amsterdam.. kommer nog sova hela resan dit, vi ska vara framme kl 24.00 deras tid så det blir väl att käka något och sedan nana kudden...

Ne nu får jag ta och jobba vidare, kram på er

Städ, tvätt & packning

Kategori: Allmänt

Sitter och trycker i mig en macka, håller på och tvättar och packar.. passar tyson idag med, han ligger i sängen och myser med sin ren som jag vann på liseberg som givetvis fick bli tysons, hehe. Snart kommer mamsen och papsen hit och ska fika lite.
Ikväll blir det bara lugnt, ska jobba imorgon och på söndag, ska hem på söndag och äta lite julmat med släkten eftersom vi inte ska vara hemma på julafton.. gott gott!

Ne nu ska jag ner till tvättstugan igen..

Kram

Vi ska köpa en liten Chihuahua valp

Kategori: Vovven Ichigo ♥

ojdå 2 veckor och 4 dagar sedan jag blogga sist.. hur kommer detta sig? Har verkligen inte orkat sitta vid datorn överhuvudtaget, men det får bli ändring på det nu.

Ja det har väl hänt en hel del nu det senaste, jag och älsklingen ska köpa hund.. ja det skall bli så kul, det är min systers chihuahuas lillebror som vi skall köpa. Valparna blir leveransklara v.1 och vi kommer hem från Dubai samma vecka, så det ska bli jätte kul.
Vi flyger iväg till värmen om tre dagar, ska bli så underbart skönt. Vi blir borta i 10 dagar, och sen när vi kommer hem har vi en liten valpis att ta hand om, kan det bli mysigare? :)

Här kommer det lite bilder på skrutten ♥



Här e jag 2 veckor gammal

Ståbild , 5 veckor

finaste

Här sitter jag med min pappa Lexuz, 6 veckor gammal

Mer bilder kommer, nu måste jag börja plocka och kolla vad man skall ha med sig, jobbar hela helgen så hinner inte packa sen :/

kram på er