CJ

Göteborg

Kategori: Allmänt

Skall snart iväg mot bussen, skall till Göteborg och shoppa, fika och träffa Emilia.. Åh va mysigt, ska se ifall jag hittar ett par skor som jag letat ihjäl mig efter. Älsklingen kommer ner till Gbg när han har slutat jobbet, sen får vi väl se ifall vi sover där eller om vi åker hem igen.. Funderade ifall Ichigo skulle följa med till Gbg, men kom senare på att han lika väl kan åka till Nirres jobb och åka med han ner sen ikväll..

Ne nu måste jag rusa, ha en underbar dag alla :)

Polis?

Kategori: Allmänt

Ojoj, idag har mitt huvud verkligen tänkt mycket, har nämligen funderat på att plugga vidare och det chockar mig väldigt mycket. För bara några månader sen, efter studenten så lovade jag mig själv att aldrig sätta mig vid skolbänken igen för var så skoltrött så jag nästan hoppade av gymnasiet när det bara var några ynka månader kvar till studenten, men där ser man hur man kan ändra uppfattning fort.
Ja, då undrar ni säkert till vad? Jo jag har tänkt rätt mycket och jag vill bli polis, jag har faktiskt pratat om det för längesedan men har aldrig direkt tagit det på allvar. Så nu idag tog jag tillfället i akt att gå in och läsa lite på polihögskolans hemsida och jag tror att jag har det som krävs, förutom körkortet då men är ju på g med det så det är väl inget större problem. Berättade för min kära pojkvän och han skrattade rätt gott när jag sa det, men sedan ändrade han uppfattning och tyckte att det lät som en bra idé.
Jag har alltid annars pratat om att jag vill bli frisör, så jag kollade upp det lite idag med men en frisörutbildning kostade väldigt mycket, för mycket för min lilla plånbok så får lägga det åt sidan lite. Jag får helt enkelt överväga och se vad jag vill välja, vill ju helst inte påbörja en utbildning för att sedan komma på att jag ville läsa till något helt annat.

Imorgon är det onsdag redan och har väl inte allt för mycket planerat. Vid halv tolv tänkte jag gå upp till bilskolan och göra några tester, känner att nu ska jag ta tag i det riktigt ordentligt. Måste lämna Ichigo till syrran innan så hon kan passa honom medan jag är borta, han är lite för liten för att lämnas själv.
Sen skall jag hem och göra en riktig storstädning, känns som lägenheten stinker avföring efter lilla Ichigo, haha nää inte riktigt så farligt är det inte men måste iallafall tvätta alla mattor och så, har ju vita mattor och skiten syns tyvärr väldigt lätt på dom.
Sedan hoppas jag på att vi åker ner till Göteborg en sväng, behöver verkligen komma härifrån lite. Känns som jag är fast i denna lägenheten, bara sitter här, lagar mat, städar, kollar tv och surfar.. jag har verkligen inget liv och det börjar verkligen kännas, börjar få myror i kroppen och känner att något måste hända. Kanske därför jag har fått lust att börja plugga igen, vilket är rätt bra ändå.


Ikväll har jag och min älskling haft en riktigt myskväll med godis och en massa gott. Vi hyrde filmen dumpad och den kunde man skratta rätt gott till, haha den var sjukt rolig. Filmen passade våran taskiga humor klockrent, så jag rekomenderar den verkligen :)

Nu tänkte jag försöka sova, Kram & Godnatt

Varmchoklad

Kategori: Allmänt

Tiden bara rinner iväg och här står jag på jobbet och slutar om en timma ungefär. Har skrubbat golvet och städat och fixat i butiken så nu stinker det klor i hela affären haha. Aja det blir fräscht iafl, det är ju huvudsaken.. sen har jag fyllt på och donat så nu känner jag mig riktigt nöjd.
Carola "storasyster" och Tyson kom förbi och hälsade på mig tidigare idag också, Tyson var inte lika glad över att se mig som vanligt.. tror han är lite svartsjuk på sin lillebror "Ichigo", han är ju van vid att få all uppmärksamhet och så hela tiden. Men när snälla Ina tog fram levergodis till honom då blev han genast jätte glad över att se mig, han är för söt.

Aja vilket fall så har jag köpt mig en stor varm choklad och en kanelbulle, så skall gå in och ha en liten fikastund för mig själv innan jag ska börja förbereda för stängning. Hade gött alla :)

Söndag

Kategori: Allmänt

Ja, då var det söndag igen, hur fort går tiden.. aja vad skall man göra. Inte fått allt för mycket sömn inatt, låg och kollade på film fram till tre någonting, sedan när jag skulle släcka lampan, vaknar min Ichigo och ville leka, så han stod och gnällde ända tills jag gav med mig att han fick komma upp i sängen och då somnade han som en stock igen vid mitt öra.. sen har jag vaknat titt som tätt och haft magbesvär hela natten, fy alltid är det någonting! Så vaknade inte förens tolv idag av att min älskling kom med kaffe på sängen, han är ju bäst i världen.

Skall snart iväg till jobbet, eller börjar kl 15.00 så blir inte någon lång arbetsdag för min del men ändå.. sedan åker vi nog ner till Göteborg en sväng..


Ichigo kurar ihop sig i sängen v

Imorgon skall jag inhandla en hundväska, så jag kan börja gå ut mer.. han har även börjat gå ut mer och mer nu, eftersom det är så kallt ute så får jag ta det lite försikigt så han inte får urinvägsinfektion eller något liknande, han är ju så liten ännu och därmed inget imunförsvar..

Nu skall jag koka lite te och äta en macka och gosa ner mig i sängen jämte mina älsklingar, kram kram

Äntligen frisk

Kategori: Allmänt

Ja då var man tillbaka på jobbet efter en vecka.. tiden går väldigt fort numera. Har legat sjuk hela veckan, och inte nog med att jag haft över 38 i feber så fick jag nackspärr på det också, fy hur lyckas jag. Så har legat som förlamad och inte kunnat röra mig på hela veckan, så sängen har varit min bästa vän dom senaste dagarna.. har inte ens kunnat ta hand om Ichigo, så älsklingen var tvungen att ta med honom till jobbet.. gud vad synd det är om mig, haha. Ne men efter att proppat i mig en massa värktabletter och smörjt in mig med tigerbalsam så är jag på god väg att bli helt frisk.
Pratade precis med min faster och vi pratar om att kanske boka en resa över jul&nyår nästa år igen, blir antagligen till Dubai då med, var ju så himla mysigt och perfekt. Men vi får väl se, men nu skall jag jobba vidare igen..

kram på er

Mys med min plutt

Kategori: Allmänt

Åh vilken härlig morgon, vaknade av att min bebis började slicka mig i ansiktet å ville ha frukost.. sen gick jag och satte på tv:n, slumrade till och vaknade igen av att min älskling kom hem från jobbet och hälsade på, han kokade kaffe och gjorde en macka till mig, så mysigt :)
Nu har Ichigo som han numera heter lärt sig skälla, så nu är det enda han gör typ.. haha så söt!
Nu skall jag bege mig hemmåt till mina föräldrar, skall ut och promenera och ta det lugnt.. roligare än att man sitta hemma i lägenheten och ruttna.

Puss på er!

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Då var man hemma igen efter en undebar semester i härliga Dubai.. man kände ju inte direkt att man ville hem till kylan, det var precis som jag hade tänkt mig, det var inte mycket saker som var sig likt sen jag var där sist mer än jumeira stranden på ett ungefär.. men det var en v'äldigt lyckad semester. Man kan väl säga att det var som lilla USA, det var så mycket skyskraper och andra byggnader så det var helt sjukt. Vi besökte även atlantis, som jag skrev i ett tidigare inlägg så kunde man simma med delfiner och bada där, men när vi kom dit visade det sig att det var fullbokat fram till mitten av januari och bara att gå in och bada där kostade 1000 kr. Men vi klarade oss fint på den andra stranden.. det fanns så mycket affärer så man skulle ha bra mycket mer pengar med sig än vad man hade, dom hade julrea på köpet och det gjorde ju inte shoppandet bättre, hehe. Vi var även på ökensafari och det var väldigt mysigt, med god mat och magdans, skall lägga upp lite bilder när jag får tummen ur, är lite seg nu.. har fått hem hunden nu så har rätt mycket som skall göras och det är ju inte datorn man tänker på i första taget.

Jag och min älskling förlovade oss nyårsafton 31/12-08 i Dubai :)

Godnatt alla goa, krams