CJ

Sjukling

Kategori: Allmänt

Har varit sjuk nu i två dagar, har fått världens influensa med feber, halsont och hosta så har inte orkar sitta vid datorn.. men orkade mig ut en stund idag i det fina vädret. Åkte ner till stranden men vågade dock inte bada, jobbar på att bli frisk helt å hållet, orkar inte ligga hemma å glo på tv när man får ta vara på det fina vädret, man vet ju inte hur länge det håller i sig. Tänkte slänga upp några mysiga bilder som jag fick sysselsätta mig med idag.


Älskling & Nikita njuter av solen


Jag fick behålla kläderna på:(






Sol & Bad

Kategori: Allmänt

Kom precis hem, har tillbringat hela dagen på stranden med min älskling och Nikita. Det har varit en helt underbar dag med sol och bad.. vi har hittat våran lilla "egna" badstrand som är hur mysig som helst där nikita fick bada å springa lös å leka hur hon vill, det tyckte hon verkligen om.. kameran följde som vanligt med och lyckas fånga några mysiga bilder.
Idag kom också mina efterlängtade skor med på posten som jag beställt genom GoJane. Vill verkligen rekomdera den sidan för er som gillar att shoppa skor genom internet. Färgen på skorna blev inte så fina på kortet, men dom ska föreställa brun. Köpte även dom i färgen svart, va tycker ni?

I Love ;)




                                             Sol & Bad


Nikta försöker springa i vattnet efter pinnen, vilket går väldigt segt så snart börjar hon simma istället ;)



Här kommer jag upp ur vattnet och såklart står min babe där redo med kameran.



Hjärtat slog i sin tå, nu kan han knappt gå stackarn.


Ciao

Hej alla glada:)

Kategori: Allmänt

Känns skönt att det är lördag, slutar jobbet kl 14.00. Klockan är inte så mycket än men det är redan mycket å göra.. har säkert sålt 20 biljetter redan efter bara en timma.. kan nog bero på att Iron Maiden spelar i göteborg ikväll.. Idag åker vi nog till Varberg över dagen när jag slutat.. sen blir det nog utgång i Borås. Fy, vill hellre åka ner till göteborg å festa idag, kommer nog bli mycket folk där i stan.. Men nästa vecka åker jag äntligen ner till göteborg till min babe, får väl se om vi stannar där över helgen eller om vi eventuellt åker med mina kära grannar till Helsingborg. Vi får helt enkelt se va som händer. Har tappat bort min kamera laddare så kan inte ta några kort, och inte nog med det så tappade jag bort sladden som man för över bilderna till datorn med för någon månad sen, hur lyckas jag? Nu kommer det in en hel drös med Iron fan, så nu får jag sätta igång å jobba igen..

Ha en kanon bra dag

Soligt

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och funderar på vad man skall hitta på för kul idag.. skall gå ner till stan å shoppa lite när jag slutat jobbet, har äntligen fått lön. Sen ikväll skall kanske vi ska till sjön å grilla, får väl se om det blir utgång ikväll oxå, om Josefine orkar vill säga men det får vi väl hoppas för jag börjar äntligen sent imorn :)



Jag och Josefine


Ha en underbar dag alla


Underbar dag

Kategori: Allmänt

Har tillbringat min dag ute i solen, vi åkte till en sjö där Nikita fick bada och leka det tyckte hon var väldigt skönt.. efter många om och men vågade hon sig ut å simma lite och det var nog det gulligaste jag sett på länge. Sedan åkte vi hem till mina föräldrar där vi åt lite och bara tog det lugnt på altanen, passade då på att ta lite kort..
 


           
 Ha en trevlig kväll :)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Idag är det sagt att det skall bli fint väder ute, äntligen!! Skall eventuellt ner till stan när jag slutat och träffa Josefine å några mer å sätta oss på någon uteservering, för det har man ju inte kunnat göra på ett tag. Sen lite senare blir jag tvungen att åka hem till mor å far å hämta lite räkningar, usch vill inte ens öppna mobil räkningen, aja nog med det.
Efter denna månaden är äntligen resan betald, skall till Dubai med min älskling över jul och nyår skall bli så skönt, våran första utlandsresa ihop om man tar bort Finland då :) 12000 går resan på men nu behöver jag inte spara mer hihoo.. 

Ciao

Stress

Kategori: Allmänt

Varför känner jag mig som så stressad hela tiden för? Även fast jag inte har något att stressa för.. får huvudvärk hela tiden och blir allmänt otrevlig, inte kul alls. Inte nog med det så försov jag mig till jobbet idag också, väckarklockan ringde kvart över fyra men på något vänster jag har jag lyckas stänga av den och somnat om, och vaknde av att min älskling väckte mig och frågade:

- Är du ledig idag?
- Va?? Nää, Faaaaaaaaan!!!

Sedan efter många om och men,  efter att ha skällt ut honom att det var han som hade stängt av telefonen.. så körde han mig till jobbet, han är så snäll :)

Kraam

Då var det söndag igen..

Kategori: Allmänt

Varför känns allting så tråkigt på söndagar? Är det bara för att man vet att man har en hel vecka framför sig? Men på ett sätt är det en rätt skön dag att bara vara hemma å vila upp sig från helgen.
Kanske blir det att jag och min älskling går på någon bio ikväll eller något, vi får väl se :)
Nu är det dags för mig att städa lite här hemma, min lägenhet har nämligen förvandlats till ett stort bomnedslag från helgens festande :S
Kram på er

En liten förändring i mitt liv

Kategori: Allmänt

Jaha, då har man gått å blivit brunett då, känns lite ovant men det blev bra.. trodde dock inte att det var jag när jag först vaknade lite nyvaket imorse och skulle kolla mig själv i spegeln haha.
Idag skall jag unna mig lite nya hårprodukter och fina nya naglar till mig själv, känns som det var hundra årsen jag köpte något till mig själv. Kanske ska gå ner till stan sen och kolla e.m.d på stora torget.. inte för att jag är något fan utav dom men känner verkligen inte för att gå hem efter jobbet å inte göra någonting. Visserligen skulle jag behöva göra en rejäl storstädning, men orkar inte idag.. får bli en heldag i helgen istället. Så typiskt mig att alltid skjuta upp allting hehe, men det blir lätt så. Nu tänkte jag jobba vidare igen, kanske laddar upp en bild på mitt nya hår senare :)
 
Puss&Kram



Regn

Kategori: Allmänt

Varför skall man bo i Sveriges regnigaste stad för? Här regnar det i stort sett hela tiden.. börjar bli trött på det dåliga vädret, vill ha soool! Men vad skall man göra. Nu får jag sätta igång å jobba igen, kram

Myskväll

Kategori: Allmänt

Imorgon börjar jag inte förens kl 13.00, så då kan man passa på att hyra en bra film och gotta ner sig i sängen med sin älskling å käka en massa godis chips hihi




Natti natti :)

Tidig morgon

Kategori: Allmänt

Idag var man uppe redan kl 04.30 som jag inte direkt är van vid, jag är vanligtvis väldigt morgon trött nämligen. Skall
jobba nu 14 dagar i streck eftersom chefen och syrran har semester , men det kommer nog gå bra även fast jag är helt slut när jag kommit hem så är det värt det.. När jag kommer hem idag skall jag och min pojkvän åka upp till sjön och bada Nikita som vi passar nu i tre veckor framåt, skall bli skönt att komma ut i naturen lite.
Nu kom det varor så nu får jag sätta igång å jobba igen.

Hade bra så länge